0

No hi ha productes a la cistella.

L’AUTOR

Cristian Porres (Tortosa, 1965) és grafista, músic i poeta experimental arrelat a Barcelona.

Començà a fer poemes visuals el 1986, en descobrir l’obra de Joan Brossa.

Veu i viu la poesia com un joc. I la seva intenció és jugar amb l’espectador. Buscar la seva complicitat i emoció. Despertar el dubte i la curiositat. Crear un xoc visual.

S’expressa mitjançant els signes més convencionals, manipula i descontextualitza el seu significat preestablert. Utilitza una semiòtica de guerrilla que explora les emocions subjacents en el nostre inconscient.

Ha creat una nova corrent dintre de la poesia visual: els LOGOTRIPS en la que manipula les marques, en una evolució del “détournement” situacionista, per subvertir el seu missatge implícit d’una manera honesta, lúdica, irònica i crítica.

Tafurer i poeta visual necessari, aixeca les seves cartes acariciant el clandestí en aquesta època grisa de mordassa fàcil i consigna orwel·liana.

L’OBRA

Les seves creacions són imatges paròdiques i satíriques que, a través d’una reproducció fidel dels originals, i intervinguts mínimament, denuncien els excessos de la jerarquia difícils de digerir pel poble. Una manera perspicaç i original de combatre al poder mitjançant les seves pròpies armes.

Utilitzant els seus LOGOTRIPS com a vertaders binocles per qüestionar les diferents formes del discurs capitalista, del discurs de l’Amo.

Franctirador d’idees i conceptes, sap on i com llançar la paraula i els signes. I els llança, a la recerca de complicitat i emoció, a la mirada i al subconscient de l’espectador com si de publicitat real es tractés. Però també com a gra de sorra dirigit a l’ull del poderós, al centre de la diana de la marca comercial, a la medul·la del símbol manipulador.

Amb aquest nou projecte, l’autor vol posar a l’abast de tothom, d’una manera fàcil i oberta, les seves reproduccions seriades i estampacions de qualitat a un preu totalment assequible. Sense intermediaris. Sense filtres. Sense complexos.

 

Instagram |  Boek Visual  |  Facebook

Contacte

Si teniu alguna questió que plantejar o algun dubte sobre l’enviament, tarifes, preus, funcionament o qualsevol altre tipus, sisplau, feu servir aquest formulari. Us donarem una resposta el més aviat possible.

    Cristian Porres, autor de les totes les obres d’aquesta web, posa a la venda una selecció de les mateixes als consumidors finals. L’autor es reserva el dret a modificar preus, articles, ofertes i altres condicions comercials sense previ avís. Aquestes modificacions no afectaran, en cap cas, a les compres ja realitzades. Pel que respecta al dret de propietat intel·lectual, corresponen única i exclusivament a l’autor. La Llei de Propietat Intel·lectual Espanyola especifica que la compra de l’obra atorga al comprador la propietat del suport físic que conté l’obra però no adquireix en cap concepte la propietat intel·lectual (dret d’autor i de l’autor) de l’obra mateixa. La seva reproducció i distribució és un dret exclusiu de l’autor.

    error: Protected content! If you need an image, please contact the author. Thanks.