0

No hi ha productes a la cistella.

Mandatory-vaccination
Alzheimer
Consume
Pesimismo
Sartre
Imperatiu
Antisistema-1
Mitomanía-1
A-la-taula-i-al-llit
Attaque-la-banque
Discapacitada-cobdiciosa-1
Pluma
Cunnilingus
Honestidad carrusel
Deep-conviction
Optica-aconfessional
Picante-realidad-1
Hipsters
Capitalismo
Biodesagradable

Logotrips és subversió

Manipular les marques per subvertir el seu significat. Utilitzar-les per desemmascarar i posar en evidència la intenció de les grans corporacions. Combatre els abusos del capitalisme amb les seves pròpies armes. d’una manera honesta, lúdica, irònica i crítica.

 

Logotrips és protesta

Expressar lliurement les idees a través dels signes més convencionals, manipulant i descontextualitzant voluntàriament el seu significat preestablert. Utilitzant una semiòtica de guerrilla que explora les emocions subjacents en el nostre inconscient. Desconstruir per  desvetllar amb honestedat el que hi ha darrere de les marques comercials.

 

Logotrips és Détournement

Concepte sorgit dins del moviment situacionista, que planteja la possibilitat artística i política de prendre algun objecte creat pel capitalisme, o el sistema polític hegemònic, i distorsionar el seu significat i ús original, per a produir un efecte crític.

 

Logotrips és Poesia Visual

La poesia visual és un joc i la intenció és jugar amb l’espectador. Buscar la seva complicitat i emoció. Despertar el dubte i la curiositat. Crear un xoc visual entre allò que veu i el que realment la seva ment evoca.

error: Protected content! If you need an image, please contact the author. Thanks.