0

No hi ha productes a la cistella.

No compris samarretes a una multinacional

No facis més milionaris als accionistes de les empreses multinacionals. Compra samarretes d’autor directament a l’artista, pagaràs un preu just per un article ben fet, de qualitat, únic, exclusiu i de proximitat.

Expressa la teva indignació amb llibertat

Respon al bombardeig publicitari indesitjat que reps cada dia amb un Logotrip sobre el teu pit. Fes ben visible el teu malestar i la teva ràbia amb un toc d’ironia i mala llet. Segueix sent rebel i deixa-ho ben clar.

Sigues diferent. Salta’t la norma

Vols portar la mateixa roba, els mateixos dissenys i el mateix estil que tothom? Si tu no sents que t’hagin tallat pel mateix patró, no ho dubtis, aquestes són les teves samarretes. Samarretes úniques per a persones úniques.

Sartre

35,0040,00

Pluma

35,0040,00

Si en aquesta secció no trobes la samarreta amb el LOGOTRIP que estàs buscant, perquè l’has vist a INSTAGRAM o a FACEBOOK, envia’m un missatge a través del XAT que tens a baix a la dreta o mitjançant el formulari de contacte a la secció ABOUT que trobaràs al menú superior, per dir-me quin és el que desitges. Tots els LOGOTRIPS publicats a les xarxes socials estan a la teva disposició per ser reproduïts en una fantàstica samarreta.

error: Protected content! If you need an image, please contact the author. Thanks.